I denne video kan du høre Alan Geller fortælle om sine erfaringer med LDN de sidste fem år.

Udover selv at indtage LDN (Low Dose Naltrexone) er hans kone også startet i behandling med stoffet, efter at have oplevet to tilfælde af cancer. Hun er nu i bedring. Alan kan ikke tilskrive LDN som årsagen til forbedringerne i hans MS, da han også indtager mængder af kosttilskud, vitaminer og sund kost. Det er dog tankevækkende, at han ikke tager nogen MS-medicin, og kan fortælle om forbedringer med hensyn til både sclerosetræthed og kognitive problemer.

Han mener dog at man skal være realistisk med hensyn til sine forventninger til LDN. Det er ikke en kur, men allerhøjest en bremseklods.Leave a Reply.

    Søg på Rix pod


    Blog


    Fra Wikipedia:
    "En blog (eller weblog) er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (indlæg eller poster) med den nyeste øverst. Der er ofte mulighed for, at læserne kan kommentere de enkelte indlæg. Indholdet kan variere fra det personligt dagbogsagtige til det politisk debatterende eller tematiske. En blog er ofte knyttet til en person, men kan også deles af en større gruppe. Den, der skriver/redigerer en blog, kaldes en blogger."    Nyheder fra Scleroseforeningen