Picture
Her kan du følge med i mine eksperimenter med stoffet LDN. Jeg laver en lille video, en gang imellem, om hvordan det går.

Læs mere om Low Dose Naltrexon på: LDN Info.dk

LDN er et stof der angiveligt styrker immunforsvaret, og er blevet brugt med held af flere Scleroselæger i USA. Stoffet er ret overset, også i forskningmæssige sammenhænge, da patentet er udløbet - men flere og flere rapporterer om positive virkninger ved stoffet, og selv de danske læger er begyndt at vise en interesse for LDN.

Du kan kun få LDN i samarbejde med din Scleroselæge eller egen læge. Det er meget vigtigt at følge vejledningen om dosis, der er forskellig fra person til person, da overdosering i teorien kan udløse et attak.

LDN i fire uger:

LDN i fjorten dage:

LDN i seks dage:
Leave a Reply.

    Søg på Rix pod


    Blog


    Fra Wikipedia:
    "En blog (eller weblog) er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (indlæg eller poster) med den nyeste øverst. Der er ofte mulighed for, at læserne kan kommentere de enkelte indlæg. Indholdet kan variere fra det personligt dagbogsagtige til det politisk debatterende eller tematiske. En blog er ofte knyttet til en person, men kan også deles af en større gruppe. Den, der skriver/redigerer en blog, kaldes en blogger."    Nyheder fra Scleroseforeningen