Her kan du se den seneste video om LDN.

Rix har nu været på stoffet i fire måneder, og er meget tilfreds.
Lone Kristoffersen
25/6/2011 22:47:12

Hej Rix - hvor er det fantastisk for dig at du har det så godt - jeg er nysgerrig på stoffet og vil bestemt snakke med min læge om muligheden for den der træthed er dræbende i længden. Når du nu snakker om pris, kunne du ikke fortælle hvad en opstart koster, for kunne være godt at vide hvor mange flasker jeg skal samle før jeg har råd :-D
Ønsker dig og familien en dejlig sommer

Reply
Ib
25/6/2011 23:18:55

du er så sød OG GLAD...
fanfucingtastic...
glad to be your number one or first drug-supplyer ha ha ha

life is good

Reply
Annemette Samuelsson
25/6/2011 23:36:21

hej Rix - skønt at høre din stemme igen. Jeg er også super nysgerrig. Jeg spurgte egen læge,som sagde at det lød interessant, men at der skal experter til - hun regner ikke sig selv for expert. Jeg spørger næste gang jeg er på klinikken

Reply
Laila
26/6/2011 00:24:38

Hi Rix

Det lyder vanvittigt og dejligt :-)

Godt gået og tak for råd om praktiserende især det gode argument om "er det skadeligt?" ....

Tillykke med din nye Energi :)

KH Laila Birch

Reply
26/6/2011 00:37:42

Hej RIx
Herligt at høre, at det går så godt.

Også lidt lækker video.
Kh
/Niels

Reply
Stefan Czartoryski
30/3/2012 04:46:29

Meget spændende. Jeg hører min egen læge ad :)

ReplyLeave a Reply.

    Søg på Rix pod


    Blog


    Fra Wikipedia:
    "En blog (eller weblog) er en hjemmeside, som opdateres jævnligt med korte tekster (indlæg eller poster) med den nyeste øverst. Der er ofte mulighed for, at læserne kan kommentere de enkelte indlæg. Indholdet kan variere fra det personligt dagbogsagtige til det politisk debatterende eller tematiske. En blog er ofte knyttet til en person, men kan også deles af en større gruppe. Den, der skriver/redigerer en blog, kaldes en blogger."    Nyheder fra Scleroseforeningen